Prachtige bossen

Vakantiecentrum De Halm ligt midden in de bossen van het nationaal park Utrechtse Heuvelrug. Zodra u het park afloopt, kunt u meteen beginnen met een prachtige wandeling of fietstocht. U zult uw ogen uitkijken door de verscheidenheid aan bossen, heidevelden en stuifzanden. Ook moet u niet verbaasd zijn als u oog in oog met een prachtige ree zult staan. 

Nationaal park Utrechtse Heuvelrug kent maar liefst 56 geregistreerde wandelroutes, varierend van 2 tot 21 kilometer. Met de interactieve ontdekkaart kunt u uw ideale startpunt voor een prachtige wandeling kiezen.

Met Heel de Heuvelrug fietsroute kunt u een tocht maken van 200 kilometer over de hele Utrechtse Heuvelrug! Uiteraard kunt u ook delen van deze route fietsen. Allerlei leuke routes in de buurt van Vakantiecentrum De Halm vindt u hier.

Bent u mountainbiker? Er is totaal 73 kilometer aangelegd verdeeld over 7 routes. Voor beginners en gevorderden. Kijk voor meer informatie, mountainbikeroutes en de aanschaf van het verplichte vignet op www.mtb-utrechtseheuvelrug.nl.

 

 

Omgeving overzicht
Wilt u niets missen? Volg ons op: Facebook