Prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug

U kunt uren door het bos dwalen (gewild of ongewild) en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. De Halm ligt aan een voor auto’s doodlopende weg, op de fiets is de weg wel doorgaand.

 

Als gast van De Halm bevindt u zich in de directe omgeving van de steden Amersfoort, Zeist en Utrecht. Leuk om daar eens een dagje cultuur te snuiven of gewoon te winkelen. Amersfoort en Zeist zijn goed bereikbaar per auto of fiets. Utrecht kunt u per auto of trein bereiken (met de trein stapt u midden in Utrecht uit!).

 

Dichter bij huis liggen de dorpskernen van Maarn, Doorn, Leersum en Woudenberg. U kunt hier alle soorten winkels vinden. De genoemde dorpskernen zijn eenvoudig per fiets bereikbaar. Ook het gezellige Wijk bij Duurstede is goed bereikbaar met de auto of fiets.

 

Op de fiets kunt u kleine boodschappen halen in de omliggende dorpen, maar ook naar het stadje Wijk bij Duurstede gaan om daar op een terrasje wat te drinken. Bij deze rit rijdt u eerst door het bos en vervolgens door een polderachtig landschap naar Wijk bij Duurstede. Op de terugweg kunt u overwegen om via de dijk naar Amerongen te rijden en dan via Leersum weer door het bos terug.