Kamperen

Op onze kampeerplaatsen kunt u heerlijk genieten van het buitenleven, de natuur en het gefluit van de vogels. Verscholen tussen de bomen vindt u onze kampeerplaatsen in het bos en meer centraal op de camping hebben we ook ruime kampeerplaatsen. 

Heeft u vragen over onze kampeerplaatsen of wilt u advies over een goede plek voor u? Bel of mail ons gerust via 0343-441413 info@vakantiecentrumdehalm.nl.

Een kampeerplaats kunt u boeken voor korte of lange periode via de mail of telefonisch. We hebben nog mooie plekjes beschikbaar! Om te reserveren kunt u contact met ons opnemen via: 0343-441413 of info@vakantiecentrumdehalm.nl.

Huren

Wij houden van ruimte en dat ziet u ook terug bij onze verhuurcaravans. Alle stacaravans hebben een ruime tuin, zijn omheind met groen en bieden voldoende privacy. U kunt de stacaravans voor een week, een paar weken of zelfs een langere periode huren: het is allemaal mogelijk.

Heeft u vragen over onze huuraccommodaties of wilt u advies over een goede plek voor u? Bel of mail ons gerust via 0343-441413 info@vakantiecentrumdehalm.nl.