Omgeving

Prachtige bossen

Prachtige bossen

Vakantiecentrum De Halm ligt midden in de bossen van het nationaal park Utrechtse Heuvelrug. 

Meer informatie
Stedenbezoek Utrecht

Stedenbezoek Utrecht

In de prachtige stad Utrecht is altijd wel iets te beleven. De stad is opmerkelijk compact en overzichtelijk. Winkels, musea en horeca liggen allemaal centraal in het oude centrum. Vanaf het station in Maarn staat u in een kwartier op Utrecht Centraal. Ook met de auto is het centrum goed bereikbaar. 

Henschotermeer

Henschotermeer

Op warme zomerse dagen kunt u heerlijk gaan zwemmen in het Henschotermeer. Kinderen kunnen heerlijk spelen in een van de speeltoestellen, waaronder een heus piratenschip. U kunt genieten van een heerlijke wandeling rondom het meer. Er zijn diverse toiletgebouwen aanwezig. Op warme zwemdagen is er badtoezicht en zijn er een paar horecagelegenheden geopend. Meer informatie over het meer, parkeren en tarieven vindt u hier

Meer informatie
Centrum Maarn

Centrum Maarn

Het centrum van Maarn ligt op enkele auto- of fietsminuten van Vakantiencentrum De Halm. Daar vindt u onder andere een supermarkt, de bakker, de slager, een drogisterij, pinautomaat en een aantal horecagelegendheden

Stedenbezoek Amersfoort

Stedenbezoek Amersfoort

Amersfoort is een gezellig stad op slechts 20 minuten met de auto vanaf Vakantiecentrum De Halm. Een groot winkelaanbod, een oud historisch centrum met bijzondere architectuur. Er valt zoveel te ontdekken voor iedere bezoeker aan de stad. 

Agenda Op de Heuvelrug

Agenda Op de Heuvelrug

Wilt u weten wat er iedere dag te doen is op de Utrechtse Heuvelrug? Kijk dan in de agenda van www.opdeheuvelrug.nl (VVV). Hier vindt u meer dan 160 activiteiten van natuur, kunst & cultuur tot theater, muziek en speciale kinderactiviteiten.

Wilt u niets missen? Volg ons op: Facebook