Faciliteiten

Sanitair

Sanitair

Midden op het park staat ons moderne toiletgebouw met toiletten en douches. Ons toiletgebouw heeft douches, toiletten en een invalidentoilet- en douche. Ook hebben we hier een afwasplek. Voor het gebruik van de douches vragen wij een bijdrage van € 0,50 per 5 minuten.

Horeca

Horeca

In onze kantine kunt u tijdens het seizoen genieten van een heerlijk kopje koffie, frisdrank en licht alcoholische dranken. Geen zin om te koken? Dan kunt u bij ons terecht voor friet, snacks en ijs. Ook hebben wij complete schotels voor de grote trek! Als u iets te vieren? Dan kunt u , op afspraak, een barbecue of buffet reserveren. Samen met u stellen we een heerlijke menu beschikbaar naar uw wensen en nemen wij alles uit handen. Wilt u met een groep komen eten? Dat kan! Tot 20 personen kunt u een tafel reserveren. 

Parkeerplaats

Parkeerplaats

Vakantiecentrum De Halm is geheel autovrij. Wij beschikken over een groot afgesloten parkeerterrein bij de entree van het vakantiepark (met camerabewaking) waar u uw auto kunt parkeren. Om uw spullen naar uw (sta)caravan of huisje te brengen heeft u karretjes tot uw beschikking welke achter de centrale vuilniscontainers staan.

WiFi

WiFi

Wij beschikken over een gratis WiFi-netwerk bij het toiletgebouw en de kantine. 

Speelgelegenheden

Speelgelegenheden

Voor de kinderen zijn er tal van mogelijkheden om heerlijk te spelen. Zo is er een speeltuin centraal gelegen op het park naast het toiletgebouw met onder andere een schommel, wipwap en trampoline. In het bos, voorbij de tennisbaan, staat een speelhuisje met klimmogelijkheden en glijbaan. Ook is er vooraan, dichtbij de parkeerplaats een groot voetbalveld met twee goals.

Tennisbaan

Tennisbaan

In het bos ligt onze tennisbaan. Deze is het gehele seizoen geopend. 

Water, elektra en internet vaste plaatsen

Water, elektra en internet vaste plaatsen

Iedere vaste plaats is aangesloten op de waterleiding, het riool, elektra en antennesysteem. U kunt tevens een vaste internetaansluiting krijgen.De vrije kameerplekken beschikken tevens over water en elektra. 

Jeu de boules

Jeu de boules

Naast de tennisbaan liggen 2, recentelijk renoveerde, jeu de boules banen met daarnaast een aantal zitjes voor toeschouwers.

Wilt u niets missen? Volg ons op: Facebook