Faciliteiten

Op onze gezellige familiecamping vindt u fijne faciliteiten om uw vakantie nog leuker en comfortabeler te maken. We hebben onze faciliteiten voor u op een rijtje gezet.

Sanitair

Sanitair

Centraal gelegen op het park vindt u het toiletgebouw. Dit gebouw is uitgerust met douches, toiletten en een afwasplek.

Meer informatie
Horeca

Horeca

Kom in het vakantieseizoen een heerlijk kopje koffie, frisdrank of een licht alcoholisch drankje drinken in onze kantine. Het is hier altijd ongedwongen gezellig!

Meer informatie
Parkeerplaats

Parkeerplaats

Vakantiecentrum De Halm is geheel autovrij. Wij beschikken daarom over een groot afgesloten parkeerterrein bij de entree van het vakantiepark.

Meer informatie
WiFi

WiFi

Wij beschikken over een gratis WiFi-netwerk bij het toiletgebouw en de kantine. Kunt u gelijk al uw mooie vakantiefoto's doorsturen naar vrienden en familie!

Speelgelegenheden

Speelgelegenheden

Gaat u samen met uw (klein)kinderen op vakantie? Leuk! Dan kunnen jullie samen alle speelgelegenheden op het park langs! 

Meer informatie
Tennisbaan

Tennisbaan

Onze mooie tennisbaan is omringd door bos. Een heerlijk plek om lekker sportief bezig te zijn. De tennisbaan is het gehele seizoen geopend. 

Kampeervoorzieningen

Kampeervoorzieningen

Op ons park kunt u verblijven op een toeristische kampeerplaats of op een seizoenplaats. Bekijk hier over welke kampeervoorzieningen deze plekken beschikken.

Meer informatie
Jeu de boules

Jeu de boules

Naast de tennisbaan liggen twee mooie jeu de boulesbanen met daaromheen een aantal zitjes voor de toeschouwers. De competitie kan beginnen!