Utrechtse Heuvelrug

Vakantiecentrum De Halm ligt midden in de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Zodra u het park afloopt stapt u gelijk in deze oase van rust en natuurschoon. De natuur zal u gedurende uw ontdekkingstocht blijven verbazen. Bij iedere afslag die u neemt geniet u van een ander uitzicht. Wellicht staat u zelfs opeens oog in oog met een ree!

Ontdek zelf de verscheidenheid aan eeuwenoude bossen, heidevelden en stuifzanden, wateren, landgoederen en kastelen. Daarnaast is het ook zeker aan te raden om de hoogte op te zoeken bij uitkijktoren de Kaap of de Pyramide van Austerlitz!

Wandelen

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug kent maar liefst 56 geregistreerde wandelroutes (varierend van 2 tot 21 kilometer). Met de interactieve ontdekkaart kunt u uw ideale startpunt voor een prachtige wandeling kiezen.

Bekijk wandelroutes

Fietsen

De echte doorzetters volgen de fietsroute 'Heel de Heuvelrug' van 200 kilometer, zoals de naam al verklapt doorkruist u dan de hele Utrechtse Heuvelrug! Uiteraard kunt u ook delen van deze schitterende route fietsen. Meer mooie fietsroutes over de Utrechtse Heuvelrug vindt u hieronder.

Bekijk fietsroutes

Wilt u graag mountainbiken? Ook dat kan! In totaal is er 73 kilometer aangelegd verdeeld over 7 MBT-routes voor beginners en gevorderden. Klik op de onderstaande button om meer te weten te komen over de routes de aanschaf van het verplichte vignet. 

Bekijk mountainbikeroutes

Omgeving overzicht