Uitrusten of actief bezig zijn

Fietsen en wandelen

Vanuit vakantiecentrum De Halm kunt u diverse activiteiten ondernemen. U kunt wandelen door de bossen, fietsen door het bos of naar één van de omliggende dorpen. Op de fiets kunt u kleine boodschappen halen in de omliggende dorpen, maar ook naar het stadje Wijk bij Duurstede gaan om daar op een terrasje wat te drinken. Bij deze rit rijdt u eerst door het bos en vervolgens door een polderachtig landschap naar Wijk bij Duurstede. Op de terugweg kunt u overwegen om via de dijk naar Amerongen te rijden en dan via Leersum weer door het bos terug. 

 

 

Sporten

Wij beschikken over een voetbalveld met twee doelen, een tennisbaan (tegen betaling), een tafeltennistafel en twee jeu de boules banen.

Gewoon even niets doen

De plekken op ons vakantiecentrum hebben veel privacy. Als u gewoon even niets wilt doen en lekker luieren of lezen op uw terras heeft u daarbij alle rust.

 

Activiteitenprgramma

Ieder jaar organiseren we met een team van campingbewoners en medewerkers een aantal activiteiten. In het voorzeizoen is dat niet wekelijks. In het het hoogseizoen streven wij er naar om iedere zaterdag een activiteit te organiseren.

Voorbeelden van activiteiten die wij organiseren:

  • Fietstochten
  • Bingo
  • Spelletjesdag voor kinderen
  • Themafeesten (gezellig eten en drinken in een bepaalde sfeer)